DRANKGEMAK

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1021 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Drankgemak. Meer weten? Ontdek meer

7 dec 2022 om 14:50 fantastisch ! helemaal uit Dordrecht complimenten !
7 dec 2022 om 9:17 PRIMA!
25 nov 2022 om 2:09 I didnt get any order
10 nov 2022 om 4:42 Nooit komen opdagen. Ik vind zeker dat ze 0 sterren verdienen.
6 nov 2022 om 0:55 We hebben onze bestelling nooit ontvangen!!!!!!! Zou 0 sterren geven als het kon!
4 nov 2022 om 0:27 Delivery time was amloust 1,5 h, one of the bottle was crushed.
31 okt 2022 om 11:46 Terrible service. Drinks were delivered 40min late and not only did the beers reek of cigarettes, we could also taste the cigarettes when drinking from the bottles
25 okt 2022 om 4:17 0.a 5 blikjes besteld, kreeg er 1
19 okt 2022 om 1:57 Amazing
5 okt 2022 om 11:10 Zeer slecht weer, nu al de 3e keer veel te lang wachten. Bellen is niet te doen. Na een aantal keer proberen contact. Excuses en een extra flesje wijn beloofd. Bezorger wist van niets. Dus 2 flesjes wijn voor een inkoopprijs van ik schat 3 euro. €27,
25 sep 2022 om 22:17 30 euro en paar uur wachten op 2 flessen wijn (kwaliteit en inkoop Macro) nooit meer!
25 sep 2022 om 21:59 Op tijd en aardig