DRANKGEMAK

DRANKGEMAK Ervaar het gemak van thuisbezorging!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 599 beoordelingen
14 dec 2019 om 3:27 We lazen in de reviews dat de bezorgster een snoepje was. We stonden vandaar na een uur al met onze broeken op onze enkels met de druipende piemels in de open lucht. Echter was ze verre van een snoepje. Bier was lekker, bezorgster niet.
12 dec 2019 om 16:40 bestelling niet gekregen en geen geld terug
8 dec 2019 om 16:45 Wederom veel later
4 dec 2019 om 22:31 Bezorging 45 min later dan aangegeven. Telefonisch niet bereikbaar, via app wel snel reactie en excuses. Aangegeven bezogtijd via app na melding wel nagekomen
3 dec 2019 om 0:44 Half uur later, maar bezorgster was super vriendelijk...
1 dec 2019 om 17:09 Weer te laat
30 nov 2019 om 0:16 Bijna 2 uur gewacht, zonder enig contact. Eenmaal bij aankomst hadden ze ook niet meegebracht wat ik had besteld want dat was er niet meer. Daar betaal je dan 35 euro voor! Bedankt en nooit meer. Daagh
21 nov 2019 om 22:29 Ze waren 1 uur te laat met leveren (ze hadden mij per email bevestigd om de bestelling om 20:15 uur te leveren. Ik kreeg niet eens een appje om mij te laten weten dat ze verlaat waren terwijl mijn bestelling €33,- kostte
15 nov 2019 om 15:28 Nooit op komen dagen
10 nov 2019 om 2:18 Bestelling is nooit op komen dagen, jammer
4 nov 2019 om 9:10 Dit was top service leuke bezorgers lekker koud bier en snel geleverd, Jammer dat ze zo snel door moest anders mocht ze mee drinken
3 nov 2019 om 23:11 Mag ik het nr van de bezorger