DRANKGEMAK

DRANKGEMAK Ervaar het gemak van thuisbezorging!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 945 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Drankgemak. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 10:40 Meer dan anderhalf uur moeten wachten ( na bellen) en vervolgens niet eens gekregen wat we besteld hadden. Belachelijke service aan de telefoon. Ronduit asociaal.
14 mei 2022 om 10:24 Verschrikkelijk moest bijna 2 uren w8.. duurde te lang! En niet opnemen hun telefoon. Moest met 2 verschillende telefoon bellen dat ze na 12 keren pas reageerde. En nog zeiden 5 min. Nog steeds niet aanwezig. Belachelijk!
12 mei 2022 om 20:25 Alles prima op tijd. Aardige bezorgster
8 mei 2022 om 10:06 Duurde veelste lang ik ben gaan slapen
4 mei 2022 om 0:40 Te weinig van wat we besteld hebben, bezorging tijden kloppen niet.
3 mei 2022 om 4:23 It took time, but i get what order.. Thank you guys
3 mei 2022 om 0:08 Aardige bezorger. Duurt wel lang maar je kan maar dorst hebben ;-)
1 mei 2022 om 4:20 Drie keer op rij. Drie keer niks bezorgd!!!! In de motto drie maal scheepsrecht
29 apr 2022 om 20:10 Gewoon goede service. Kan soms lang duren maar vergeet niet dat je niet de enige bent. Ik heb ook wel eens lang moeten wachten en dat weet je. Voor mij is dit gewoon geweldig . De bestelling komt altijd . En heb nooit problemen gehad .
15 apr 2022 om 23:46 Tweemaal een redelijke ervaring gehad, dus dacht het nogmaals te proberen. Twee uur gewacht, telefonisch contact gehad; ze zouden op 15 minuten afstand zijn. Inmiddels nog 2 uur verder (dus totaal 4 uur gewacht), en nog steeds geen bier. Nooit meer.
15 apr 2022 om 23:05 Duurde 2 uur maar wel een hele lieve mevrouw dus het is vergeven
14 apr 2022 om 22:42 Was sneller dan ik had gedacht. Een vriendelijke bezorgster. Helemaal prima.