DRANKGEMAK

Recentebeoordeling


3 sterren uit 1179 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Drankgemak. Meer weten? Ontdek meer

25 feb 2024 om 8:37 Snel netjes en koudd brinken
23 feb 2024 om 2:21 Heb niks gehad
23 feb 2024 om 0:49 Very very bad as I ordered sprite they send me 7up !!!!!!!
20 feb 2024 om 8:53 Snelle bezorging, vriendelijk personeel. Jammer dat veel producten uit t assortiment niet leverbaar waren zoals o.a. alle ijssoorten. Drank werd niet gekoeld geleverd dat vond ik ook een minpunt. Maar verder prima!
13 feb 2024 om 21:59 Heel goed bezig !
11 feb 2024 om 3:07 I never received my order, neither my money when I've noticed Drankgemak about it. I've simply been told to wait for 3 working days.
8 feb 2024 om 13:47 Liep naar de buren die al sliepen, blij dat ik het zag en net op tijd kon voorkomen dat die wakker gebeld zouden worden.
4 feb 2024 om 19:15 Was iets te laat maar hierover was netjes gebeld .
22 jan 2024 om 19:54 Beleefd personeel, het bier was lekker koud en de verpakkingen waren schoon en heel. Precies zoals het moet zijn toppie volgende keer bestel ik weer bij jullie.
19 jan 2024 om 19:42 Had voor 25 euro bier besteld kreeg maar 8 flesjes van de betaalde 12
19 jan 2024 om 18:24 I was told order would be delivered in 39 mins. At 30 mins order said “on way”. At the 19 min mark app said “order will arrive shortly” …..order took over 90 mins after that to arrive. I was headed to bed and fortunately heard the doorbell.
14 jan 2024 om 3:26 Bestelling nooit bezorgd