DRANKGEMAK

DRANKGEMAK Ervaar het gemak van thuisbezorging!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 878 beoordelingen
5 dec 2021 om 2:46 Duurde wat lang maar begrijpelijk vanuit Dordrecht
5 dec 2021 om 2:39 1. Het was geen 60 min het waren er zo'n 106 2. Ik word gebeld ze zegt dat ze er met een kwartier is en het duurde nog 3 kwartier 3. Ik wil korting jullie hebben er verschrikkelijk lang over hebben gedaan 4. Jullie zeggen dat jullie er niks aa kunnen
4 dec 2021 om 22:32 Ik heb besteld bij drankgemak voor meer dan €40 en ik heb nooit mijn bestelling ontvangen. Zeer slecht dit!!!
4 dec 2021 om 22:30 Had 20 blikjes Bacardi cola besteld krijg in plaats daarvan drie flessen cola met een fles Bacardi Zonder met mij te overleggen Had to enter the case Bacardi gold but st
4 dec 2021 om 15:44 Hier niet bestellen! Bijna werd ik geschetst. Heb 1 uur moeten wachten.Als ik niet had gebeld werd het waarschijnlijk niet eens bezorgd aan de hand van de overige beoordelingen te zien. De bezorging is niet eens 1 ster waard. Al met al Kaulo slecht
3 dec 2021 om 23:07 Super bezorgsters
3 dec 2021 om 1:04 Netjes op tijd geleverd en nog koud ook! Top
28 nov 2021 om 16:12 Bestelling is niet bezorgd
28 nov 2021 om 3:32 Goede service!
27 nov 2021 om 23:57 Dit keer redelijk snel geleverd. Niet alles op voorraad maar wordt gelijk gecompenseerd met een ander drankje dat het erop lijkt. Al om al. Ene keer snel en goed andere keer minder.
27 nov 2021 om 2:16 Na 2 uur nogsteeds niks ontvangen. Krijg inmiddels al een mailte van thuisbezorgd hoe mijn bestelling was. Erg vreemd dit en ook telefonisch niet bereikbaar...
23 nov 2021 om 14:44 BESTEL HIER NIET!!!!!!!!!!! Oplichters!!!!!!!! WEES GEWAARSCHUWD